support@blackmountcoffee.ir
پیگیری سفارش: ۰۹۳۶۳۵۵۸۸۹۵
۰
سبد خرید
سرویس ارسال اکسپرس

​​ارسال رایگان سفارشات بالای ۳۰۰ هزارتومان

Black Mount Coffee Roastery LOGO

برشته کاری قهوه بلک مونت

COFFEE ROASTERY

اصطلاحات قهوه خوردن | دیکشنری مهم ترین اصطلاحات قهوه و کافی شاپ

اصطلاحات قهوه خوردن

سالهاست که قهوه تبدیل به یکی از نوشیدنی های پرطرفدار و مورد علاقه ی اکثر افراد شده و توانسته تا حد زیادی جایگزین نوشیدنی های گرم دیگر در میان جوانان شود. اگرچه قهوه به ظاهر یک نوشیدنی ساده به نظر می رسد اما دنیای ترکیبات و اصطلاحات مربوط به آن بسیار گسترده است. هنوز هم بسیاری از افراد علیرغم مصرف ترکیبات مختلف قهوه، هنوز با اصطلاحات قهوه خوردن به طور کامل آشنا نیستند. بنابراین، اگر شما جزء آن دسته از افرادی هستید که قهوه تبدیل به جزء جدایی ناپذیر زندگی شما شده و زمان زیادی از استراحت و تفریحات خود را در کافی شاپ ها می گذرانید، بهتر است برای لذت بیشتر از این نوشیدنی جذاب، با اصطلاحات کافی شاپ ها به طور کامل آشنا شوید. ما در فروشگاه بلک‌مونت کافی یک مرجع معتبر برای خرید قهوه ترکیبی و قهوه سینگل اورجین با بهترین قیمت،آماده خدمت رسانی به شما دوست‌داران قهوه هستیم، قصد داریم در این مقاله شما را با اصطلاحات مهم قهوه آشنا کنیم.

 

اصطلاحات عمومی قهوه

Acrid یا قهوه زننده

یکی از اصطلاحات قهوه خوردن، acrid بوده که به قهوه ای با طعم تیز و ترش اطلاق می گردد. این نوع قهوه طعم گزنده ای داشته و باب میل همه نیست. 

Aftertaste یا طعم قهوه

این اصطلاح مربوط به طعمی است که پس از نوشیدن قهوه در دهان پخش می شود. زمانی که شما قهوه می نوشید، ترکیبی از طعم های مختلف را در دهان خود تجربه می کنید. پس از اتمام قهوه نیز، طعم به خصوص دیگری در دهان به جای می ماند که گاهی با طعم اولیه قهوه یکسان بوده و گاهی با آن متفاوت است. به این اصطلاح، finish نیز می گویند و می تواند شامل طعم های شکلاتی، دودی، کاراملی و غیره باشد.

Aftertaste یا طعم قهوه
Aftertaste چیست

Acidity یا اسیدیته قهوه

همانطور که از اسم این اصطلاح مشخص است، برای بیان میزان اسیدی بودن و PH  قهوه از آن استفاده می شود. البته منظور از اسیدیته قهوه، ترش بودن آن نیست؛ بلکه به طعم مرکبات مانند و میوه ایِ موجود در آن دلالت دارد. 

Bitter یا تلخی قهوه

همه افراد قهوه را با طعم تلخ آن می شناسند. این تلخی به دلیل وجود کافئین در قهوه است. البته وجود آلکالوئیدهای دیگر نیز باعث تلخی قهوه می شود. تلخی قهوه باید به اندازه باشد و هرچه روست قهوه بیشتر شود، طعم آن تلخ تر خواهد شد.

Balance یا قهوه متعادل

یکی دیگر از اصطلاحات قهوه خوردن balance می باشد که منظور از آن، تعادلِ بین تمام المان های قهوه است. قهوه ای که عطر، طعم، بدنه و اسیدیته ی متعادل داشته باشد و در آن هیچ یک از این عناصر نسبت به دیگری غالب نباشد، قهوه ی متعادل است. 

بادی قهوه

بادی قهوه به وزنی که در زمان نوشیدن قهوه در دهان باقی می ماند، گفته می شود. بادی قهوه با اصطلاحاتی مانند light یا سبک، medium یا متوسط، full یا غلیظ و full body یا خیلی غلیظ توصیف می شود. منظور از غلظت قهوه هم میزان چربی موجود در قهوه است. به عبارت دیگر هرچه مقدار شیر بیشتر از آب باشد، قهوه غلیظ تر است.

آروما قهوه

Aroma از جمله اصطلاحات قهوه خوردن بوده که به عطر و رایحه ی قهوه اشاره دارد. قهوه ای که تازه دم شده، رایحه ی قوی داشته و می تواند میوه ای، گیاهی، وانیلی و غیره باشد. 

آروما قهوه چیست
آروما قهوه چیست

عربیکا

اصطلاح Arabica به یکی از انواع قهوه اطلاق می گردد که نسبت به روبوستا، عطر بیشتری داشته و کافئین آن کمتر است. 

Cupping یا چشیدن قهوه

در میان اصطلاحات قهوه خوردن، cupping جزء معروفترین اصطلاحات است. این اصطلاح برای چشیدن قهوه بکار می رود و از طریق آن می توان به ویژگی های کلی دانه قهوه مانند عطر، طعم، غلظت و غیره پی برد. 

Crema یا کرم 

منظور از این اصطلاح، فوم قهوه ای رنگی است که روی فنجان اسپرسو مشاهده می شود. 

Decaffeinated یا قهوه بدون کافئین

در این نوع قهوه، کافئین قهوه گرفته می شود. 

Earthy یا قهوه خاکی

نوعی عطر قهوه بوده که مانند خاکِ خیس و مرطوب است. این عطر را می توان در قهوه اندونزی تجربه کرد. 

Fruity یا قهوه میوه ای

این اصطلاح مربوط به قهوه ای است که عطر و طعم میوه ای داشته و اغلب با نوشیدن آن، طعم مرکبات و توت ها را می توان تجربه کرد. 

طعم Mellow

منظور از قهوه ی Mellow، قهوه ای است که خوش طعم و ملایم بوده و کاملا دلپذیر است.

طعم Nutty

نوعی عطر قهوه بوده که مانند خاکِ خیس و مرطوب است. این عطر را می توان در قهوه اندونزی تجربه کرد. 

Earthy یا قهوه خاکی

نوعی عطر قهوه بوده که مانند خاکِ خیس و مرطوب است. این عطر را می توان در قهوه اندونزی تجربه کرد. 

 

اصطلاحات قهوه بر اساس نوع تهیه

آفوگاتو چیست؟

Affogato ترکیبی جذاب و خوشمزه از بستنی و اسپرسو بوده که طرفداران بسیار زیادی دارد.

آمریکانو چیست؟

یکی از اصطلاحات قهوه خوردن، آمریکانو کافی بوده که از ترکیب آب با اسپرسو تهیه شده و طعم دلچسبی دارد. 

ماکیاتو

یکی دیگر از اصطلاحات قهوه خوردن، ماکیاتو بوده که از ترکیب اسپرسو با شیر و کف شیر تهیه می شود. 

کاپوچینو

یکی دیگر از اصطلاحات مهم قهوه، کاپوچینو است. این نوشیدنیِ پرطرفدار از ترکیب اسپرسو با شیر تهیه می شود و در 4 مدلِ کاپوچینو، کاپوچینوی خشک، خشکِ خشک و تر به مشتریان عرضه می شود.

کن پانا

کن پانا به یک ترکیب خوشمزه از اسپرسو و خامه گفته می شود. 

۵
از ۵
۴ مشارکت کننده
سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش